Firma SC.ORIG-SHOP S.R.L. a fost infiintata în anul 2008, care are o experiența profesională și relații cu companii internaționale, și cu care împreuna ne ocupam de distributia pieselor și componentelor pentru telefoane mobile și accesori IT, și servirea clientilor.

Profilul nostru principal este vanzarea pieselor de service pentru telefoane mobile, componente de fabricatie și diverse accesorii, dar și extinderea în continuu gamei noastre de produse.

Suntem distribuitorii oficiali și exclusivi a brandului ASTRUM în Romania. Ca principal distribuitor european și dezvoltator de produse premium ASTRUM, încercam sa prezentam publicului cele mai inovatoare accesori electronice la preturi accesibile.

Scopul nostru este de a stabilii o relație de afaceri pe termen lung cu clientii, așa ca ne străduim sa furnizam produse de o calitate exceptionala și servicii de înaltă calitate.

Principiile noastre includ: accelerarea, corectitudinea, fiabilitatea, simplitatea și soluția rapidă și corecta a produselor in garantii cu probleme pentru multumirea clientilor.

Produsele noastre sunt livrate în termen de 24-48 de ore,  din stoc propriu ,ambalate cu grija. 

 

Denumirea companiei: ORIG-SHOP

Adresa Sediului Social: Nr. 224, Sat Andrei Saguna, Arad,

Cod unic de inregistrare: RO23280740

Nr. Reg. Comertului: J02/274/2008

IBAN: RO98INGB0000999905268187

Banca: ING BANK N.V., BUCHAREST BRANCH

Telefon: 0731 326 383

Email: office.origshop@yahoo.com